Sivut

perjantai 2. elokuuta 2013

Eteisremppa ja vanhan ikkunan pelastusoperaatio



Pääsisäänkäynti ja aina niin valloittavat pariovet <3


Jostakin se on aloitettava niin miksi se jokin ei olisi eteinen? Remonttikärpäsen purastua yli-innokkaat maalarit ehtivät sutaista kahvinruskeisiin seiniin ensimmäisen valkoisen maalikerroksen Tikkurilan remonttimaalilla ennen kuin ehdin huonetta kuvata :). Intoa ainakin riittää vaikka maalikerroksia oli vielä muutama edessä.



Listat saivat hieman väriä Teknos Helo90 tumman kiiltäväpintaisesta ruskeasta erikoislakasta mikä loi kivan kontrasti eron puhtaanvalkoisten seinien kanssa. 

Jotta lopputulos ei olisi neutraalin mitäänsanomaton vaati eteinen katseen kiinnittäjänsä. Ladosta löytyikin talon vanhat ruskeahkot ikkunanpuitteet ja vielä ehjällä lasilla varustettuna. Pitihän tilaisuus hyödyntää - ikkuna koki melkoisen muodonmuutoksen sisustuselementiksi. 


Ikkuna alkuperäisessä kunnossa






Lasin suojaus maalarinteipillä ja pinnan hionta lohkeilevasta maalista ja eikun sutimaan! Karmit saivat puhtaan valkoisen sävyn Tikkurilan remonttimaalilla joita vielä hion karkealla hiomapaperilla hieman kuluneen näköisiksi. Lasipinta pestiin ja sitä koristamaan maalattiin valkoisella akryylimaalilla sapluunaa apuna käyttäen hyvin osuva teksti: " Home is where the heart is." <3. Kaverikseen ikkunankarmit saivat Värisilmän Sointu täyshimmeällä sisustusmaalilla maalatun siniharmaan tehosteraidan.

Pientä viimeistelyä vaille valmis eteinen näyttää siis tältä:

Ripustamista vaille valmis :3



Ahkerat pienet remonttiapulaiset <3


Alennusmyyntien löytö oli eteisrempan piste ii:n päälle ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti