Sivut

torstai 11. syyskuuta 2014

Uuswanha soffani mun!


Nyt mä sen sain! Tai jos tarkkoja ollaan niin onhan tosta jo muutama viikko, nimittäin aivan perrrrfecton vuodesohvan! Vierashuoneen remppahan valmistui jo kuukausia sitten ja siitä lähtien sormet ovat syyhynneet Tori.fi:n sivuilla päivittäin etsien sitä oikeaa.

Kyseessä on Askon valmistama tummahkon kahvinruskea 2-hengen vuoteeksi levitettävä sohva (120cm x 180cm) ja missä kunnossa! Kuin uusi, vain muutamat yöt nukuttuna. Koska vierashuoneen sisustus on muuten kesken niin kurkataan vain ainoastaan sohvaa, huoneen lopullinen esittely tulee myöhemmin kun saan sen siihen kuntoon ;).




 


Meillä oli jo koekäyttäjä kun systeri ja hänen riiviönsä kyläilivät viime viikolla. Oli kuulemma makoisat unet! Pieni yliaktiivinen koiranpentukin nukkui niin sikeästi... :3


Tämmöisestä yhtä pitkästä kuin paksustakin pötköstä...


... oli kasvanut jo iso, tasapainoinen (ihan koirannäköinen) ja kaunis tyttö!

East Bostons Hortensia "Loru"



Luonteensa pikkuriiviö oli tosin säilyttänyt ;).


Kissoista ainoastaan Ninniä Lorun jälleennäkeminen ilahdutti, Myy sähisi ja murisi visusti korkealla kiipeilypuun tasanteella koko vierailun ajan. Mummoiän saavuttanut Tellu taas ei meinannut enää perässä pysyä. Loru toi taas vähän säpinää (ja kaaosta) tasaiseen arkeen ja lopputuloksen voi arvata kun Lolellero lähti. Kyllä, kaikki nukkuivat hyvin sikeästi seuraavat kaksi päivää.




Aurinkoista viikonloppua!:)



Ps. Pakko mainita ja vetää rasti seinään (tämä oli ehkä 3.kerta 6 vuoden aikana), allekirjoittanut sai rakkaalta avomieheltään kukkia!!! Miksikö? - vastaus: <3.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti