Sivut

perjantai 22. elokuuta 2014

Jotain pientä ja nättiä



Jotain pientä ja nättiä... Tarkoituksena kirjoittaa muutamasti pienestä ja nätistä kirpparilöydöstä jotka ovat unohtuneet esitellä arjen kiireen keskellä.

Ps. Kuvan ITSE siemenestä kasvattamani kesäkukat voivat hyvin ja muutama pääsi olohuoneen puolelle hyllyn reunaa koristamaan.


Mutta ennen kirpparilöytöjä pitää esitellä työhuoneen uusi valasin joka matkasi meille Raision Ikeasta. Työhuoneen valaistus aiheutti hieman päänvaivaa; matala, ahdas tila jossa lampun sijainti pitäisi olla keskellä kattoa. Mitään tylsää ja mitäänsanomaonta muovista plafoundia en sinne missään nimesssä halunnut, oli kuinka käytännöllinen hyvänsä. Valaisimen tulisi olla siisti, yksinkertainen ja pehmeästi valoa läpäisevä, ympäristöönsä sopiva.

Ja jos budjetti olisi rajaton valaisimien suhteen... Niin ostaisin jotain aivan muuta, mutta Ikea sopii kukkarolle ainakin tällä hetkelllä. Ja siinä se nyt on: JÄRA-tekstiilivarjostin ja SEKOND-mustavalkoinen ripustinsarja.



Onneksi ollaan avopuolison kanssa melko "lyhyitä" ihmisiä (rapiat 170cm) niin ei vielä päät hakkaa lampunvarjostimeen. Nätti se on kuitenkin <3.

Parin viikon ajan kirpparisaaliit ovat olleet melko olemattomia, lähinnä tekstiilejä on tarttunut hihansuuhun. Mutta löytyi sieltä pari sisustusjuttuakin jotka edelleen hakevat meiltä paikkaansa. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee parin euron uusvanha liitutaulu joka toivottaa Villa Myllylän vierailijat tervetulleeksi heti ovensuussa.




Ja syksyä kohden kun mennään ja nuhaepisodi taas alkaa niin... Mitäpä muutakaan kuin nenäliinojen jemmauslaatikko (+ ihanat vaalenapunaiset nenäliinät Tarjoustalosta):


Aamuauringossa räpsittiin myös rennonletkeästä perjantai-fiiliksestä;

Ensin pikkurinsessa pumpuli-Myy





Ja perään toinen rinsessa Purrpurr-Ninni




Ja viimeiseksi Tellervo aka uninen Möhkis <3





Aurinkoista viikonloppua!!! <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti