Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pukuhuoneen uusi ilme

 

Pieni punainen pihasauna tai tarkemmin pukuhuone joutui syksyisen sunnuntain siivous ja pikaehostus kohteeksi. Kyseessä on muutaman neliön kokoinen tila josta on kulku saunan puolelle. Pukuhuoneen seinäpinnat ovat käsiteltyä lautapaneelia, yksi seinä on rapattua betonia ja lattiaa päällystää ankea muovimatto. 

Pukuhuoneen sisustus oli täysin mitäänsanomaton. Oikeastaan semmoista ei edes ollut. Huoneesta löytyi vain yksi naulakko ja puupenkki. Tehty uudistus toteutettiin minimaalisen budjetin rajoissa sekä pullollisella mäntysuopaa. Saunaosasto sai vain pesun ja jynssäyksen juuriharjalla. 

Pukuhuoneessa oli vain yksin himmeä valo oven yläpuolella ja yksi pieni ikkuna josta ei paljoa valoa tullut. Kirpputorilta mukaan tarttui 3€:n valurautainen seinävalaisin paperisella varjostimella joka toi sitä toivottua lämpöä ja valoa pimeisiin saunailtoihin.




On se soma, eikö? Kiva pehmeä valaistus rouheaa betoniseinää vasten.

Lisäksi pieneen tilaan haluttiin pieni, siro puupöytä/taso johon tarvittavat saunajuomat voitaisiin tarpeen mukaan laskea. Semmoinen hieman elämää nähnyt (lue: kolhuja täynnä) oleva luonnonvalkoinen yöpöytä löytyi Kontin huonekaluvalikoimasta 16€:n hintaan. Kaverikseen pöytä sai muovisen rottinkikorin johon saunansytykkeitä olisi tarkoitus kerätä.



 

Suurin muutoksen tuoja oli kuitenkin uusi metritavarana myytävä musta/tummanharmaa terassimatto joka peitti ruman muovimaton alleen ja sai heti huoneen tuntumaan siistimmältä ja kotoisemmalta. Ja on se kiva varpaidenkin alla!

 

Vastakkainen seinä sai ikkunan yläpuolelle hyllyn Biltemasta johon muutama autotallista löytynyt peltipurkki ja musta pajukori asettautui kuin nenäpäähän.


 

Muutos oli pientä mutta pihasaunan pukuhuoneesta tuli monta astetta viihtyisämpi kokonaisuus! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti