Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Vierashuoneen päivitys part. 2




Pakkelia, hiomista, pakkelia, hiomista... Tapettia ja maalia. Aloituskuva ilmaisee kaikella pölyisyydellään viimeisten viikkojen fiilikset; remontti etenee ja sotkua tulee! Tänään vedettiin viimeiset sutaisut maalia ja sähköasentajakin piipahti. Arvoisa lukijakunta; verta, hikeä ja kyyneleitä on vuodatettu mutta nyt se on valmis! Kuvat puhukoon puolestaan. 

Kattoon naputeltiin rimat 2'2-puutavarasta, seiniin asennettiin 13x1200x2520mm kipsilevyä joka pakkeloitiin ja hiottiin moneen kertaan tasaisen pinnan aikaansaamiseksi. 



Kattoon asennettiin valkoista puukuvioitua 10x190x2600mm MDF-paneelia (Kymppilattiat) ja valoiksi valittiin Ikean Inreda Led-kohdevalaisimet joita meni kaksi sarjaa.


Kattopaneeli <3




 

Kun kattopaneeli oli asennettu, ruvettiin laittamaan tapettia seiniin. Tapetiksi valikoitui yksivärinen siniharmaa vetytettävä paperitapetti Kodin Terrasta.



Valmista seinäpintaa...

Tapettien jälkeen oli vuorossa lattian asennus joka myöskin hankittiin Vantaan Kymppilattioilta. Pitkän mietintäprosessin jälkeen lattiaksi valittiin 1292x192x7mm vaaleanharmaa/valkoinen puukuvioitu laminaatti, joka oli todella näppärä asentaa myös ensikertalaiselta.

Lopuksi oli Tori.fi:stä ostetun myöskin harmaan sävyisen mosaiikkikivilaattojen asennus hormiin ns. "raidaksi" yksityiskohdaksi ja katseenkiinnittäjäksi (sillä myös peitettiin hormin ja seinän välinen kolo).. Ja tadaa! Lopputulokseen ei voisi olla tyytyväisempi. <3

 

 

 

 



Remontissa isona apuna olleille paljon kiitoksia! Nyt sitten huone on vaan sisustusta vierashuoneeksi vailla valmis kokonaisuus ja samalla pääsee myös ideoimaan muiden huoneiden kohtaloa ;).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti