Sivut

torstai 17. heinäkuuta 2014

Cupcakes & inspirations




Keskiviikon sadepäivän extemporee reissu Jyväskylään ja asuntomessuille Äijälänrantaan. Messualueella oli 44 kohdetta aina pienistä 46 huoneistoneliön asunnoista 308 huoneistoneliön valtaviin omakotitaloihin. Lisäksi alueelta löytyi 13 kerroksinen kerrostalo, Jyväskylän Maailmanpylväs, johon messuvieraat pääsivät tutustumaan 2. kerroksen sekä 12. kerroksen huoneistoihin.

Ennen messualueelle saapumista pysähdyttiin kuitenkin todella sympaattisessa sekä maalaisromanttista tunnelmaa hehkuvassa kahvilassa Karoliinan Kestikievarissa, pysähtymisen arvoinen paikka! 


Ps. Pahoittelut kuvien huonosta laadusta, järkkäri kun jäi tällä kertaa mökille :P








Asuntomessuille lähdettiin lähinnä hakemaan sisustusvinkkejä ja katselemaan uusien talojen pohjaratkaisuja ja tilankäyttöä. Avomieheen taisi kyllä puraista pieni rakennuskärpänen koska päivän päätteeksi oli hinku rakentaa oma talo :D. Itse kun pidän noista vanhoista maalaismiljöistä paljon enemmän, mutta muutamia sisutusratkaisuja aion varmasti toteuttaa myös meidän kotiin.

Yksi tämän kesän haaveista siirtyy ensikesään; terassi, mutta mm. katosideoita oli mielenkiintoista katsella.. Ehkäpä meillekkin. Ehkä.


Kesäkeittiö <3


Huussilukemisen pelastus

Maalatut koivunrungot toimivat hyvin varsinkin korkeissa tiloissa 

Tähän niin rakastuin! Yksinkertaisen kaunis <3

Ainoa kierretty talo joka vastasi sisustusratkaisuiltaan allekirjoittaneen ajatusmaailmaa ;)



 Kyllä kieltämättä tämmöiset asunto/sisustus/rakentamismessut saavat ajatukset ja luovuuden raksuttamaan - toteutus onkin sitten toinen juttu ;). Kaiken kaikkiaan hyvät messut varsinkin uudisrakentajille mutta myös sisustuksesta ja tilankäytöstä kiinnostuneille. Ensivuonna uudestaan! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti