Sivut

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Vesisadetta ja pallohortensioita


Koska sadepäivä ja koska kisukuvia ei koskaan voi olla liikaa joten aloitetaan niillä. Yritys oli siis ottaa uudenkarhealla objektiivilla pari kuvaa meidän neideistä... Ylempi kollaasi kuvaa kuvaustilannetta paremmin kuin 1000 sanaa. Mutta sainpas muutaman näpsästyä joissa itistytöt Myy ja Ninni näyttävät melko kauniilta hörökorvilta <3.

Pieni ja pippurinen Myy

Utelias ja "roar"-äänen omaava Ninni


Mutta siis asiaan... Myös talon ulkopuolella tapahtuu, pihamaa muuttaa muotoaan yhä enemmän. Alunperin piha oli melko riisuttu versio puutarhasta; muutama lähes pystyyn kuollut pensas siellä täällä. Paljoa ei vielä ole tapahtunut mutta suunnitelmia on sitäkin enemmän! 

Neljä pallohortensiaa sekä muutama kesäkukka ovat meiltä jo kodin saaneet. Hortensioiden tieltä raivattiin paksujuurinen pensas pois, kaivettiin noin puolimetriä syvät istutuskuopat 1,5 metrin välein, mitkä täytettiin rodo- ja havumullalla. 45l multasäkkejä meni noin yksi säkki per istutuskuoppa ja lisäksi heitin sekaan hieman puutarha turvetta. Lopuksi pensaiden ympärille levitettiin vielä männynkuorikatetta. Toivottavasti hortensiat menestyisivät ja kasvaessaan muodostaisivat valkokukkaisen, pensasmaisen aidan pihatien ja talon väliin.






Lopuksi muita pihamaan kesäisiä asukkeja:





 

Aurinkoista kesää <3













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti