Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

Eteispenkki

Olemme jo tovin  metsästäneet kissojen ja koirien kanssa eteisen harmaasävytteiseen maailmaan sopivaa eteispenkkiä- ja nyt sellainen sitten löytyi Lahden Kärkkäisen sikapäiviltä sopivaan hintaan:).


Ninni <3


Living eteispenkin nimen takaa löytyy 80cm x 40cm x 42cm kokoinen keisaripuusta tehty penkki kahdella vetolaatikolla ja rottinkisella säilytyskorilla. Tyyliä voisi luonnehtia maalaisromanttiseksi puhtaan valkoisine värimaailmoineen, koristesahauksineen sekä vanhantavan kulutetun näköisine puupintoineen (esim. kansi).



Koristesahaukset alareunassa
Kulutettu kansi kaikessa rouheudessaan





















Makuasioistahan ei voi tunnetusti kiistellä... mutta mielestäni penkki sopii eteisen tunnelmaan kuin nenä päähän ja täydentää hyvin vaaleaa, kulutettua sekä vanhaa koristeikkunaa. Kissatkin ovat penkistä pitäneet ja vielä tyhjä säilytyskori antaa hyvän piilopaikan johon tunkea itsensä ;).

 

Ninni ja Wäinö halusivat tunkea mukaan kuvauksiin ;)


3 kommenttia:

  1. Eli Tellu ja Myy, Ninni ja Väinö ovat auttaneet penkin etsinnässä ;)
    Kaveri teki tämmösen eteispenkki/kissanhiekkalaatikko-systeemin:
    http://extreme-fool.blogspot.fi/2013/09/diy-kissanvessa-askartelpaskartel.html
    Aika kiva musta, vaik itellä ei ookkaan tommoselle käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Khyllä! :D. Ai vitsi miten kivan näköinen.. voin vaan kuvitella että meillä kaikki hörökorvat tunkis tollaseen yhtäaikaa ja sit tulis mähinää :P Hauska idea!

    VastaaPoista
  3. Jep, kivan näkönen ja kai iha käytännöllinenkin :) Heh, hörökorvat plus Tellu samassa laatikossa ihmettelemässä mitä jännää siellä onkaan :D

    VastaaPoista