Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

"Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa...



... ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa!". Ja tähän loppuu lastenlaulujen osaaminen tässä perheessä. Harjotustusta kaipaa myös moni muu asia sillä näin reippaasti yli puolen välin rajaetapin ylittäneenä uskallan jo hieman ehkä huokaista sillä kohta Villa Myllylässäkin kuullaan muutakin kun kissantassujen askellusta; meillä odotetaan vauvaa! <3. Laskettuaika ajoittuu loppukesään elokuulle (Iiiiik!!!).

Mitään vauvablogia en ole perustamassa vaan pyrin säilyttämään ulkoasun ja sisällön sisutus/rakennusblogin muodossaan pienellä vauvatwistillä höystettynä. Pakkohan kaikkee ylisöpöwöwöpöpöä on hehkuttaa... Edes vähäsen ;).

Meiltä niin puuttuu kaikkea mahdollista vielä! Tai ainakin omasta mielestä. Toki kaikkea tarpeellista (ja ei niin tarpeeellista) on hamstrattu tässä jo muutaman kuukauden ajan. No, kuvat puhukoon puolestaan, pieni kurkkaus meidän master bedroomiin (joka toimii siis aluksi myös lastenhuoneena).


Brio pinnasänky



Skip Hop soiva ja pyörivä mobile

Skip Hop pöllöpehmo ja Ninni

Ikea Hemnes hoitopöytä

Mamas & Papas rottinkikehto keinuvilla jaloilla

Mä niin tykkään noista Skip Hopin ihastuttaviasta pöllötuotteista <3. Ja kaikkihan on tietysti hankittu käytettynä mm. torista ja kirppareilta.

Tässä siis suurimmat hankinnat, lisäksi löytyy Emmaljungan yhdistelmärattaat, Britaxin matkarattaat turvakaukaloileineen, amme, toinen hoitopöytä, sitteri... Muutama ikean kassillinen vaatteita. Täällä ollaan jo niin malttamattomia. 




Ai niin... Kuten kuvien hieman pinkkiin vivahtavasta värimaailmasta saattoi päätellä, niin kyllä. Meille kovasti pientä rinsessaa lupailtiin.

<3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti