Sivut

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Poika nimeltä Päiv... Tuhto!

 

Vihdoin ja viimein! Villa Myllylä on saanut laumaansa yhden vauvantuoksuisen blogikissan lisää, kyllä tätä on odotettukkin kuin kuuta nousevaa! Viime sunnuntaina FI* Willicon Gregory Peck tuttavallisemmin Tuhto saapui uuteen kotiinsa <3. 

Nyt ollaan sitten ihan vauvahuumassa monta kuukautta kun tämä aivan valloittavan ja uskomattoman reippaan luonteen omaava suklaapiipiäinen on kietonut mamman pienen tassunsa ympärille. Ihanaa <3.






Muumifanina myös "Grekkis" sai kutsumanimen muumihahmojen mukaan "Tuhto" ja tarina nimen takaa on seuraava:

Tuhto on siis pieni erään Hemulin veneen alla majaileva homssu. Homssut ovat filosofisia pieniä otuksia jotka haluavat  tietää miten kaikki toimii. He ovat myös ystävällisiä ja avuliaita, uteliaita ja kyselevät paljon kaikenlaista. Ulkoisesti homssut muistuttavat Nyytejä mutta hieman suurempia eivätkä niin pelokkaita. 
Homssu Tuhdolla on ilmiömäinen mielikuvitus ja Tuhto pystyy tekemään vaikka Nummuliitistä (= otus, jonka Tuhto kehitti lukemansa tietokirjan pohjalta iltasadukseen)  elävän otuksen.

Toivottavasti nimi on enne (tässä tapauksessa viittaisi vahvasti siihen) vaikka ei meidän Tuhdosta kovin pientä taida tulla.

 

Tuhto sanoo kaikille: "Mjäääh!" <3.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti