Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Walldesing valloitti työhuoneen

Myy tutki uteliaana kirjekuorta pieni nenä nuuskuttaen :3

Hihi. Posteljooni toi mukavan yllätyksen viikko takaperin kun laatikkoon ilmeistyi Walldesingista (http://www.walldesign.fi/) tilaamani postikortit ja julisteet <3. Työ/tietokonehuoneen seinä saisi VIHDOINKIN jotain täytettä kylmän valkealle seinälle.

Teemaksi valikoitui hyvin nopeasti yksinkertaisen tyylikäs mustavalkoinen värimaailma. Lisäksi laitoin osaan kuvista harmaansinisestä kartongista taustan mikä oli sävytykseltään hyvin lähellä eteisen seinän värimaailmaa. Näin sama värimaailma jatkui huoneesta toiseen ja kokonaisuus on mielestäni yhtenäisempi.

 Postikortteja tilasin 4 kpl ja A4-kokoisia (n.21cm x 30 cm) minijulisteita 2 kpl. Isoin "juliste" (n. 50 cm x 60cm) on itse tehty valkoiselle kartongille mustalla huopakynällä vapaalla kädellä piirrustaen koska mieleistä itämaista kissaa ei sivustolta löytynyt. Siispä perheen lyhytkarvaista itistä esittävä Ninni pääsi koristamaan seinää :).

Lyhyt esittely:


A4-kokoinen minijuliste: "don't think too much, you'll create a problem that wasn't even there in the first plase". Hyvin etenkin isännän ajatusmaailmaa kuvaava toteamus. Kärpäsestä ei aina tarvitse tehdä härkästä. 


Postikortit "hello" ja..


...Pablo the Pöllö eli tuttavallisemmin Herra Huu olivat hauskoja lisiä muuten niin suoraviivaiseen ja graafiseen kokonaisuuteen (ja koska ripaus lapsellisuutta sopii meidän kotiin kuin nenä päähän).

Seuraavaksi Ninni:


Ninnille tyypillisen perusasennon mukaan toinen etutassu pitää nostaa ylös jotta ollaan valmiita pomppaamaan kissamaisen ketterästi vaikka suoraan ylöspäin :D.


Lisää graafisuutta A4-kokoisena... 


... sekä postikorttina.

Lopuksi vielä toteamus: "do what  you love, love what you do", mikä muistuttaa että elämästä pitää tehdä omannäköinen. Pitää tehdä sitä mistä nauttii niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin eikä tyytyä vähempään.


Kokonaisuudessaan työhuoneen seinä näytti seuraavalta:




Hyvä tuli! :) Kissatkin tykkäsivät ja nuuskutus oli kova heti kun taulut oli ripustettu paikoilleen. Täysin tyytyväinen en työhuoneeseen ole, mutta vähitellen siitä saadaan omannäköinen kokonaisuus.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti