Sivut

torstai 23. heinäkuuta 2015

Pallomasu ja väliaikaterde

 


Huhuuu! Täällä ollaan ja vielä yhtenä kappaleena! Alkukesä sateineen livahti sormien välistä hyvinkin näppärästi pienimuotoisten puuhastelujen ja masun kasvatus-projektin parissa. Edellisestä postauksestakin on jo aivan liian kauan aikaa.

Mökillähän sitä kaikki mahdolliset vapaat on vietetty ja nyt sitten kun ollaan jo mammaloman puolella viihdytään taas enemmän kotona ja odotellaan innoissaan sekä pelonsekaisin tuntein h-hetkeä :).

Mutta ollaan me jotain tehtykkin! Rikkaruohojen nyppimisen ohella väserrettiin the väliaikaterde (saa nähä kuinka "väliaikainen" kyseinen maja on) paviljonkeineen.




 


Myös väliaikaterde vaati jonkinasteiset pohjatyöt; pinta tasoitettiin kaivamalla osa savimaata pois ja laittamalla rouheista hiekkaa/soraa tilalle ja rakentamalla paksummasta laudasta kehikko. Ennen puulaattoja kyhäelmä muistuttikin enimmäkseen suurta hiekkalaatikkoa.

Puulaatat (60cm x 60cm) ovat peräisin Tori.fi palvelun kautta jotka puhdistin ja käsittelin muutamaan kertaan Tikkurilan Valtti kaluste-ja terassiöljyllä sävyllä kelonharmaa. Paviljonki oli myös edullinen löytö Tori.fi:stä ja sattui vielä olemaan paketissa avaamattomana eli täysin uudenvaroisena. Paviljongin kehikko on tummanharmaa ja katos vaaleanbeigen sävyinen. Kelpaa siinä nyt sadepäiviäkin viettää...

Muutakin pientä näpertelyä on harrastettu mm. pinnasängyn duunailun, uuden lipaston ja kylpyhuoneeseen asennetun uuden hanan (+ bideesuihkun) muodossa.