Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Mustavalkoista

 


Joulu Villa Myllylässä mennään tänä vuonna mustavalko teemassa ripauksella punaista, kuvat puhukoon puolestaan :).


 


 


 







Tähtivalo ikkunassa - Clas Olhson
Kynttilät - Kärkkäinen
Musta tähtialusta - Kärkkäinen
Tähtipeitto ja -tyyny - Jotex
Peuratyyny - Jotex
Mustavalkoiset tyynyt - Anno, Anttila
Harmaat tyynyt - Vallila, Kärkkäinen 
Riihimäen lasin purkit - Kirpputori
Musta kynttilänpidike - Kirpputori
Hevonen - Megamyyntiareena


keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Poika nimeltä Päiv... Tuhto!

 

Vihdoin ja viimein! Villa Myllylä on saanut laumaansa yhden vauvantuoksuisen blogikissan lisää, kyllä tätä on odotettukkin kuin kuuta nousevaa! Viime sunnuntaina FI* Willicon Gregory Peck tuttavallisemmin Tuhto saapui uuteen kotiinsa <3. 

Nyt ollaan sitten ihan vauvahuumassa monta kuukautta kun tämä aivan valloittavan ja uskomattoman reippaan luonteen omaava suklaapiipiäinen on kietonut mamman pienen tassunsa ympärille. Ihanaa <3.






Muumifanina myös "Grekkis" sai kutsumanimen muumihahmojen mukaan "Tuhto" ja tarina nimen takaa on seuraava:

Tuhto on siis pieni erään Hemulin veneen alla majaileva homssu. Homssut ovat filosofisia pieniä otuksia jotka haluavat  tietää miten kaikki toimii. He ovat myös ystävällisiä ja avuliaita, uteliaita ja kyselevät paljon kaikenlaista. Ulkoisesti homssut muistuttavat Nyytejä mutta hieman suurempia eivätkä niin pelokkaita. 
Homssu Tuhdolla on ilmiömäinen mielikuvitus ja Tuhto pystyy tekemään vaikka Nummuliitistä (= otus, jonka Tuhto kehitti lukemansa tietokirjan pohjalta iltasadukseen)  elävän otuksen.

Toivottavasti nimi on enne (tässä tapauksessa viittaisi vahvasti siihen) vaikka ei meidän Tuhdosta kovin pientä taida tulla.

 

Tuhto sanoo kaikille: "Mjäääh!" <3.





torstai 20. marraskuuta 2014

Valonpilke pimeässä

 
-"Joko ne saa laittaa???"
-"Ai mitkä?"
-"Jouluvalot!"

Koristelu on tänäkin vuonna Villa Myllylässä minimalistista; valojen juhlaa. Clas olhsonilta tarttui toissapäivänä mukaan pellavakangasta muistuttava tähtivalaisin olohuoneen ikkunaan sekä aivan valloittavan suloiset ulkovalot valkoisine palloineen jotka luovat himmeän valaistuksen sisäänkäynnin eteen.



 


Posti toi muutama viikko takaperin kisuille paketin. Karvakorvat saivat joululahjapetinsä hieman etukäteen ;).

 


 

Kovin olivat tyytyväisiä, etenkin Ninni joka rrrrrrrakastaa uuden petinsä pehmeitä reunoja. Niitä on kiva leipoa pienillä tassuilla. 

Ps. Toivottavasti tulevana viikonloppuna pääsee jo nuuhkimaan meidän perheen uusinta tulokasta; itämaista lyhytkarva vauvaa <3.



Viikonloppuja! :)