Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Virvon varvon...


Synttärilahja anopilta :)

Viime postauksesta tuntuu olevan jo ikuisuus... Sitä se teettää kun auringonvalo lisääntyy päivä päivältä ja joka keväinen höseltäminen niin puutarhan puolella kuin sisälläkin alkaa. Ei ole vapaa-ajan ongelmia, varsinkaan nyt kun rivitaloelämä muuttui viime kesänä omakotitalo asumiseksi. 

Viime viikolla meitä ilahdutti (ja säpinää laumaan aiheutti) pienen pieni ja pippurinen termiitti: 8-viikkoinen bostoninterrierin pentu East Bostons Hortensia "Loru", tuttavallisemmin Pönde jonka kävimme Itä-Suomesta systerille hakemassa.



Wäinö, Ninni ja Loru <3


Uninen pikku kaveri <3

Aivan hurmaava pikku pakkaus isolla egolla <3. Sai perheen mummokoira sekä kisut kyytiä! Toivottavasti tämä (isännänkin hurmannut) pikku kaveri tulee vielä ilahduttamaan meitä kesällä vaikka muuttikin systerin mukana 300km päähän :).

Edellisiin viikkoihin mahtuu myös paljon muuta: kevätmessut Helsingin messukeskuksessa sekä allekirjoittaneen synttäreiden juhlimista mm. juustokakun, muutaman skumppalasin sekä Sami Hedbergin keikan verran :). 


Kevätmessujen saldoa ;)

Äidin antamasta synttärilahjapaketista paljastui mm. minikasvihuone ja lisää siemeniä :).

 

 

Maaliskuun lopulla kylvämistäni siemenistä osa on selvinnyt ja jopa muodostanut taimia!!! Jess!!





Kuvissa komeilevat jo 5cm pituiset tomaatintaimet sekä 10-15cm pituiset auringonkukat sekä kisujen ohraviljelmät :). Lämpimien kelien toivossa myös mylläys pihamaalla jatkukoon risusavotan ja kivimuurin kanssa.


Aurinkoisia pääsiäispyhiä! :)